guitar hero 4 

kapat
  1. guitar hero 4: aerosmith adını taşıyan müzikal bir bilgisayar oyunudur.
    bu oyun grubun kariyerini baştan sona yaşama imkanı tanıyor. Grubun gitaristleri joe parry ve brad whitford'un yanında bas gitarist tom hamilton olarak müzisyen rölünde oynanmakta.

joyistik olarak: http://www.pcworld.com.tr/zoom.php?id=24856
    bu şekilde oynanılıyor(muş): http://www.youtube.com/wa...ilimk.com/tag/guitar+hero +

ukteyi veren: notrinova
    #3342006 (m m m, 01.05.2008 03:21 ~ 03:36)
  2. Guitar Hero 4, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii ve PlayStation 2'de de yer alacak. çıkış tarihi belli olmayan oyun.*
    http://www.youtube.com/watch?v=6rvK-uq_qXs +
    #3434637 (kotuyum ben kotuyum, 23.05.2008 03:27)
  3. nintendo wii için bir gitar almak şart oldu dedirten oyun.
    #3434644 (DjarumTurk, 23.05.2008 03:32)
  4. Yeni Guitar Hero'da gitarın yanı sıra bas gitar, davul ve vokal de mümkün olacak. 27 Ekim 2008 tarihinde çıkması bekleniyor...
    #3668915 (MaTRiX, 15.07.2008 20:34)
  5. (bkz: guitar pro 4)
    #3668999 (metallic violet, 15.07.2008 20:55)
  6. guitar hero 4 : aeorosmith diye bir oyun yoktur, guitar hero 4 için bu yılın sonbaharını beklememiz gerekecek, zira guitar hero : world tour(nam-ı diğer guitar hero 4) o zaman satışa sürülecek. hatta amerika için 27 ekim 2008 tarihi belirlenmiştir bile.
    oyunun içinde dahil olacak şarkılar tam olarak belli değil tabii ki onun için henüz erken, ama size bir kaç spoiler verebilirim tabii ki:
    lenny kravitz - are you gonna go my way
    foo fighters - everlong
    van halen - hot for teacher

ayrıca nette çeşitli yerlerden okuduğum üzere şu ana kadar en çok şarkı içeren guitar hero versiyonu olacakmış bu oyun. neversoft yine bizi terletmeyi düşünüyor sanırım. oyunda linkin' park, dream theater ve the eagles'ın olması muhtemelmiş ki, sadece dream theater için bu oyun alınabilir, ah gönül bi change of seasons ister ama, koyamazlar tabii onu.

ilk cümlemize geri dönersek, aerosmithli oyun için (bkz: guitar hero aerosmith)

edit : (bkz: guitar hero world tour)
    #3687195 (temporarypeace, 19.07.2008 14:35 ~ 08.09.2008 22:11)

© 2008 - uludağ sözlük

guitar hero 4 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guitar hero 4 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guitar hero 4 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cuma aksami » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » der meister » a nick » celestial teapot » general motors » dance with me tonight » yaratiliscilik » istersen hic baslamasin » boyoz » dengir mir mehmet firat » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » ismail saib sencer » zehir » mulayim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » omer hayyam » berkoz egemen » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » seytan tirnagi » ciris otu » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » walter cronkite » burada allah yok peygamber de tatilde » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » basliklari alt alta okumak » ask tuketir » asagipinar tumulusleri » zoey 101 » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler