guenhwyvar 

kapat
  1. drizzt do urden abimizin cici mi cici sevimli mi sevimli, kodum mu oturdan kara panteridir kendileri http://en.wikipedia.org/wiki/Guenhwyvar _(cat)
    (sengitbalikgelsin, 31.07.2006 00:50)
  2. drizzt do urdenin bir kavga sonucu masoj'dan aldığı panter.Kendine özel bir alemi vardır heykelcik* ile dünyaya gelir
    (osmanthegral, 31.07.2006 00:53 ~ 00:56)
  3. drizzt in en sağlam arkadaşı akıllı panteridir.astral alemden haftada birkaç kez gelebilir. elfçede gölge anlamına gelir.isminin nasıl okunduğu tüm seri bitti hala merak konusudur.*
    (yatahaze, 17.02.2007 23:18)
  4. Major'un sahibi olduğu dönemlerde bile drizzt do urden 'le dost olan harika bir panter.Özel güçlere sahiptir ve farklı bir alemden gelir.Kara elf üçlemesinde harika zekası ve savaşma gücünü gösteren yaratıktır. Yaralanmalara karşıda gayet güçlüdür.
    (guenhwyar, 28.06.2007 02:10)
  5. (bkz: kara panter)
    (guvakvakvak, 15.01.2008 16:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» emre asik » fiat regata » sait faik hikaye armagani » sozluk yazarlarindan aforizmalar » iletisim sorunu » nissan sunny » ani atlatmak » cin deki depremi kurbagalar fark etmis » warum diyor » hafizayi guclendirme yontemleri » 30 agustos koln almanya zirvesi » stand upcilar icin oneriler » arabam var » afsin in tarihi eserleri » coitus interruptus » mirage monster » frozen by icewinds » dugun fotografi » sevgiliden daha guzel birinin kisiden hoslanmasi » 22 eylul » gevhername » 15 05 2008 tarihli penguen kapagi » cebecibasi » teahhur » gurgen oz » okan bayulgen » kadirli nin tarihi eserleri » babanin tarihi eserleri » devrimci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa