gudnayt 

kapat
  1. 3. nesil yazar imiş. hoşgelmiş. *
    #1381073 (muhasebeye giris, 06.03.2007 16:36)
  2. (bkz: good night)
    #1393961 (gudnayt, 09.03.2007 21:28)
  3. bir garip davul çalan insan.
    baget ve su taşıyıcısı. lost insanı. öyledir böyledir.laf ve hesap sokmakta ustadır.
    #2363101 (sargon, 22.09.2007 23:05)
  4. ingilizce "iyi geceler"in okunuşu. bu mahlas, morrissey'in dissappointed şarkısının sonunu çağrıştırıyor bana, gudnayt end tenk yuu...
    #2432327 (headacheda, 05.10.2007 22:10)

© 2008 - uludağ sözlük

gudnayt başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gudnayt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gudnayt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muhalif oldugu icin silik olan yazar » satanizm bir din ise garfield seytandir » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » yavuzhan » mustafa uslu » ceza » ask guldurur » tanri vs insan » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » bitlis te bes minare » sevebilme ihtimalini sevmek » seni beklerim optugun yerde » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » metroda cift kale mac yapmak » silence is golden » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kucuk istanbul » insan neden degisir » the mamas and the papas » cihan unal » jean amerika nin salvaridir » hayat fatal i neden yoruyorsun » cekme helva » feridun duzagac » 80 lerde cocuk olmak » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » cooler than jesus » cok zor uyanan insan » la havle ve la kuvvete falan olmak » iyilesmeyen yaralar