guclu fiiller 

kapat
  1. cümle icinde diger ögeleri ezen belali fiilerdir,basina buyruk dolasirlar bazen agzinizdan cikmazlar sizi bile maymun ederler,karizmadirlar yani.mesela gitmek,gelmek,yemek,icmek,sevmek daha naif daha kibar fiillerken koymak,kaldirmak,cakmak,tokmaklamak öyle midir.
    #362018 (kaiserstuhl, 20.06.2006 21:39)

© 2008 - uludağ sözlük

guclu fiiller başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guclu fiiller ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guclu fiiller nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bekaret onemsizdir » kabul ediyorum carlos benden iyi » laf sokusturmak » onune gelene hakaret eden basbakan » green street hooligans » istek ezan hatti » niccolo paganini » bloodsucker » mulayim » sehit annesi olmak » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » tac » yazip yazip silmek » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » kuzey irak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turklere ozgu davranislar » satanizm bir din ise garfield seytandir » turbanin altina giyilen bere » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » suzinak » all i ve got to do » ernest hemingway » taze ekmek kokusu » mesut bakkal » yapilmis en aptalca dalginlik » insanlardaki yapmacik ask meraki » sar » agzini cart diye yirtarim » hayko cepkin » kolpacino