gucleri birlestirip dunyayi ele gecirmek 

kapat

1. esas başlık: güçlerimizi birleştirirsek dünyayı ele geçiebiliriz.

kötü kahramanlara birlik ve beraberlik çağrısı yapan bütünleştirici sözdür. bu sözle birlikte ben tek siz hepiniz tarzı bi maç başlar işte iyi ile kötüler arasında. o bölüm çok kıymelidir lan. çünkü ilk defa iyi yenilmeye bu kadar yaklaşır. hayal acayip 'birleşelim dünyayı ele geçirelim'. olmaz öyle koca dünya. nokta atışı yapın mesela

-güçlerimizi birleştirirsek kuzey avrupayı ele geçirebiliriz.
    +neden kuzey avrupa?
    -kızları güzel.

bak böyle daha gerçekçi amaç etrafında toplanın. bu amaca kanımın son damlasına kadar savaşırım ben yeminlen. insanda şevk olur.

-bizleri neden buraya topladın koca hamdi?
    +arkadaşlar hepimiz seçilmişiz. birleşelim, birlik olalım. bu kötü gidişata dur diyelim. tüm dünyayı ele geçirelim.
    -nasıl olacak o iş? çok zor.
    +zor değil bakın. çift çekirdek sami aramızda yutuba sorunsuz girebilen tek kişi sen değil misin? söyle. senle özel bir şey konuşucam unutturma. ya sen optik necip kaç kişi .ötünden lazer saçılımı yapıyor. söyleyin bana. birlik olalım yıkalım bu düzeni.
    #4300796 (nirolis, 30.11.2008 15:01)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gucleri birlestirip dunyayi ele gecirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gucleri birlestirip dunyayi ele gecirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gucleri birlestirip dunyayi ele gecirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gucleri birlestirip dunyayi ele gecirmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.