gucendim sana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kirildim kustum incindim gucendim
  2. bana sana ne deme diyen kulliyatin sana neliligi
  3. al sana al sana pipim kaldi kel hasana
  4. sana cok kizdim ve sana ayarlar hazirladim
  5. al sana eylem al sana siyaset
  6. sen sana pisir sen sana ye
  7. sana ne be adam sana ne
  8. kapim sana hep acik mogaz kapim sana hep acik
  9. don cem ben sana
  10. sana ne lan

© 2008 - uludağ sözlük

gucendim sana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gucendim sana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gucendim sana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » shaquille o neal » annelerle girilen komik diyaloglar » herild yani » ted bundy » sivrisinege ucan tekme atmak » ask kahreder » babanin kriz var demesi » yahya kemal beyatli » acz ve fakr » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » planor » nietzsche agladiginda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alim icin din yoktur » la kayyume illahu » atlas deneyi » beklenti » teror olayinda mesaj aramak » no air » joey jordison » barack obama vs john mccain » metro diye metro firmasi otobusune binmek » secretcode » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » janos eckmann » ufak hayallere sahip olmak » jakob van hoddis » celtek tumulusleri