guccuk mu canin sagolsun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. canin sagolsun
  2. lan mi canin sagolsun
  3. ulen mi canin sagolsun
  4. kari mi canin sagolsun
  5. cagrisim mi canin sagolsun
  6. fantastik canin sagolsun
  7. anket mi canin sagolsun
  8. sorum mu canin sagolsun
  9. ulan mi canin sagolsun
  10. ozlem mi canin sagolsun

© 2008 - uludağ sözlük

guccuk mu canin sagolsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guccuk mu canin sagolsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guccuk mu canin sagolsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» private sozluk » love remains the same » notrinova » girlfriend » zeytinburnucocugu » sozlukteki sabetayistler » ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » mainz » norrda » punch me i bleed » nezaket » telhiye » minik kelebek » ua cennet » gaasaray » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akrabalara gitar calmak » open office » kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » eski sevgiliye mektup » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » isiniz bitince sifonu cekiniz » farkina varamamak » artik cok yiprandim diyen sevgili » iyiler siyah giyer » star » babam cok zengin benim » sigara icmek icin en guzel an » muzo » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler