gta oynarken kesmeseker dinlemek 

kapat
  1. oyunu kapatıp simcity oynamanıza sebebiyet veren eylemdir.
    #1944156 (ben bir yolcuyum, 16.07.2007 10:35)

© 2008 - uludağ sözlük

gta oynarken kesmeseker dinlemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gta oynarken kesmeseker dinlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gta oynarken kesmeseker dinlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» extended substance » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » esekcilik » kacak kelebek » gimenez » finlandiya » cekme helva » adim adim kiz tavlama » objebi » laf sokusturmak » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » l manyak » ido dan mesaj gelmesi » ceza » teknik direktor kiyimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sinan engin bilgisiyle istifa etti » iyilesmeyen yaralar » insan neden degisir » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » yozlasan halkin vahim durumu » virginia gold » otobuste on koltukta sapitan cocuk » basligi altinda onune gelene hakaret etmek » kuresellesirken top olmak » cehennem dialoglari » zvjezdan misimovic » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » bon iver » her turlu tip alaninda uzman anne » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum