gta da kazanilan parayi hayat kadinlariyla yemek 

kapat
  1. evet vardır böyle bir şey. o kadar adam öldürürsünüz dükkan soyarsınız görev tamamlarsınız sonunda yol kenarında bi hayat kadınının önünde arabanızı durdurursunuz fiyatta anlaşır yeşillik bir alana gidersiniz ve bütün paranızı alır. tabi can seviyeniz yükselir. ama merak etmeyin işiniz bittiği zaman o hayat kadınını öldürün ve paranızı geri alın ben öyle yapıyordum. *
    #3724041 (60 yasindaki kelebek, 26.07.2008 14:28)
  2. (bkz: bas bas paraları leylaya)
    #3724058 (Quzu, 26.07.2008 14:30)
  3. (bkz: hovardalık yapmak)
    #3724063 (pergamon, 26.07.2008 14:31)

© 2008 - uludağ sözlük

gta da kazanilan parayi hayat kadinlariyla yemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gta da kazanilan parayi hayat kadinlariyla yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gta da kazanilan parayi hayat kadinlariyla yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cumlenin sonuna bir iki bi de bizimki » ergenekonu tersten dusunmek » 26 ekim istanbul halisahada futbol zirvesi » bir universite ogrencisinin aylik masrafi » varg vikernes » zallman » deniz erdogan » yazilan ilk sevda hikayesi » mig 15 » full screen anti aliasing » 15 ekim 2008 belcika ispanya maci » daniel gonzalez guiza » ingilizlerin anlamayacagi turkce sozler » migfer » charles bukowski » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » trabzonsporlu futbolcularin isimlerindeki akustik » ulusalci » bering bogazi » tabutta rovasata » x esittir sifir » ocalana sayin teroriste dusman degil suclu demek » galatasaray universitesi » 100000000000000000000000000000000000 » kendinden bilmek » paper moon » the da vinci code » power sabotaged » arjen robben » biyonik bebek » turk ordusu