gsf 

kapat
  1. güzel sanatlar fakültesinin kısaltılmişidir
    #50064 (rapter, 02.02.2006 22:01)
  2. güzel salaklar fakultesi olarakda bilinir kampus içinde
    #50065 (rapter, 02.02.2006 22:02)
  3. güzel sanatlar fiyaskosu
    #50068 (combatant, 02.02.2006 22:03)
  4. bazı okullarda çok özelmiş gibi gösterilen *öğrencileri ve hocaları olan fakülte. okuyanlarda biz yaratıcıyız biz farklıyız tribi vardır düşünmezlerki onlar * abuk sabuk seylerle ugrasırken okumaya çalışıp dirsek çürüten bir sürü yurdum öğrencisi vardır.
    #1731603 (asalbob, 06.06.2007 03:27)
  5. kolay bolüm olarak bilinir ancak her bolümün kendine gore zorlukları vardır.
    güzel sanatlarda, bir donem boyunca yatmak, ve sadece final haftasinda sabahlamak suretiyle ders geçmek yoktur.derslere herdaim devam edilir, her hafta projeler gosterilir ve onay alınır,alınmassa tekrar baştan yapılır. vs vs.
    bunun dışında kırtasiye masrafları da cabasıdır. final donemlerinde çıktıların toplam fiyatı bazen 150 ytl yi bulıur.
    #2833876 (rapter, 13.01.2008 20:45)
  6. farklı gözüktükleri kadar farklı olan kişiliklerin doldurduğu fakültelerdir. hiçbir farkları yoksa da sene basından sonuna kadar verilen ödevlerle sabahlamaları onları genede farklı kılar. çekilemeyesi kıskanılacak bünyelerdir. en başta yetenekleri vardır onlara laf edenler bir nevi halt etmiştir. muhabbetlerinin güzel olduğu rivayetler arasındadır. sanatçı değil mi hepsi manyak gibi sözlemlerde bulunanlar da mevcuttur.

*
    #2834352 (anise, 13.01.2008 22:12 ~ 27.04.2008 21:35)
  7. mahallede ağzını yayarak "gsf okuyorum bennn yauuwww" diyen bir arkadaşa "o da ne lan" dediğimde "oha lan, adama gülerler olum" demiştir ve "güzel sanatlar fakültesi tabi kiee" diye eklemiştir. yanımızda oturan karadenizli mahalle abimiz de "neii, gülen salaklar fakültesi mi?" diyerek manidar bir yanlış anlayış gerçekleştirince mahallecenek bu gsf öğrencisine gülmüşüzdür. *
    #3683190 (sanirim osurdum, 18.07.2008 17:23 ~ 17:24)

© 2008 - uludağ sözlük

gsf başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gsf ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gsf nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» varaka bin nevfel » kalimerhaba radyo » umit ozat » avedis » ceren isimli kizlarin esmer olmasi » simitci altilisi » aci » gammazlama aparati » dev genc » yaran diyaloglar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games