gs versiyonu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seovi nin ust versiyonu
  2. shrek corum versiyonu
  3. testere corum versiyonu
  4. akp nin icraatlari akpet versiyonu
  5. carsi nin gundogdu versiyonu
  6. yerli lost versiyonu
  7. facebook un uzay versiyonu
  8. sirinler in sofu versiyonu
  9. facebook turkce versiyonu
  10. istiklal marsi nin ilk versiyonu

© 2008 - uludağ sözlük

gs versiyonu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gs versiyonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gs versiyonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sorun kurdun kendisidir » davay » saclari kazitmak » melda gur » kurt » kerim akbas » sozluk yazari olunca kendini ordinaryus sananlar » vatan » the fountainhead » hayati otelemek » bir derdim var yasanmisliklari » zengin insanlarin duyarsiz olusu » git adam ol da gel » ridvan dilmen » serbest » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bulent ortacgil in light albumu » ask i virane » apo ya verilebilecek alternatif cezalar » bazi yazarlarin pkk sempatizanligi ile suclanmasi » shaggy oldu dedikodusu » sisme koltuk » hile i seriyye » cift katli otobus » spam sozluk yazarlari » ekmek asi » tuba06 » telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba » wannsee konferansi » ciftler arasindaki boy uyusmazligi » ertugrul saglam