grup yorum dinleyen ulkucunun aklindan gecenler 

kapat
  1. Birbiri ile artının eksi ile olan karşıt olma durumuna benzer dünyasal, fikirsel, eylemsel, yaşamsal ve yaşayışsal karşıtlık içeren ve birbirleri ile on yıllardır çekişme, çatışma ve hatta savaş içerisinde olup, ideolojik temeller babında da farklı taraflarda olan birisi ülkücü diğeri devrimci iki yapıdan ülkücü olanının,

günün birinde bilinmez ya da bilinen ama şimdi burada söylenilmez bir nedenden ötürü, devrim ve sosyalizmin en gür sesi olan grup yorumu dinlemeye koyulması akabinde,

faşist hücrelerle içi dolmuş ülkücü bünyenin bir olasılık dahi olsa doğru yolu yani, sol u bulmasına kapı aralayacak grup yorum u dinleme eylemselliği içine girmesi akabinde,

ülkücüyü belki de ilk kez gerçek anlamda düşünmeye sevk edecek olan, ülkücü bünyenin grup yorum u dinleme sonrasında aklından geçecek olan düşüncelerin her birisidir.
    #3361874 (bluevelve, 05.05.2008 23:06)
  2. ülkücü birinin das kapital'i okuduğunda aklından geçenlerle eşdeğer şeylerdir.gerçek ülkücü insan anlamak için okur ve anlamak için dinler. kaldı ki müzik evrenseldir ve ülkücü birinin grup yorum dinlemesi ona ülkücülüğünden bir şey kaybettirmez.
    #3362007 (neokurumneyazarim, 05.05.2008 23:28)
  3. "ulan bu kaliteli müzikleri neden hep solcular yapıyo amına koyim"
    #3362075 (tekyoldevrim, 05.05.2008 23:42)
  4. grup yorum'un türkü barlarda çalınmasının yasak olduğunu bilmeyen ülkücünün aklından geçenlerdir. artık ocaklarını da kapatıyorlar bunların. akşamları türkü barlara takılırsınız artık!
    #3365748 (brcyzdm, 06.05.2008 22:49)
  5. ''türkü barlarda çıkan diğer sol etiketli gruplara demediğini bırakmayan grup yorum'un nasıl olur da türkü barlara meze olduğunu düşünürüm? ben bu kadar mal mıyım?'' gibi şeylerdir büyük olasılıkla.

ayrıca haziranda ölmek zor dinleyen bir versiyonu ''ulan böyle güzel şarkıları da hep koministler mi yapar bea!'' demişti de yüzümde bir gülümseme belirmişti.
    #3380300 (meredith, 10.05.2008 19:03)
  6. ''bu solcular iyi müzik yapıyo hakkaten lan''
    #3380305 (isildur, 10.05.2008 19:04)
  7. -Yar yanağından gayrı paylaşmak için herşeyi söylediğimiz türkülerde seninde sesin olmalı seninde sesin..

-Yok be bu mu müzik?, bizim grup ötügen var sen onları dinle.

-bir kuble mırıldansana

-bir ülkücü sevdim,güçlüydü,erkek gibi erkekti,yağız bir delikanlıydı,vurmuşlar,sonradan öğrendim ülkücüymüş.

-tamam hocam, 2 ekmek istemiştin değil mi? buyur ekmekleri, hadi sen ocağa, selametle.

yaşanmış bakkal diyalogları( zırt yayınları)
    #3381586 (Akustikmolotof, 10.05.2008 23:16)
  8. "adamlar söylüyor yahu yok ki bizde şöyle yüksek kalitede politik müzik yapan bir grup."
    #4258735 (kel kör kirpi, 21.11.2008 01:39)
  9. "60 yıllık faşist hareketiz, bir tane böyle müzisyen çıkaramadık, sıçarım böyle ideolojinin içine mnakoyimm."
    #4258745 (jakobenlerin sonuncusu, 21.11.2008 01:41)
  10. kaliteli müzik dinlenir. bunun ideolojik görüşle alakası yoktur. ben dinledim, dinlerimde. çünkü bişeyleri öğrenmek istiyorsan her türlü görüşü öğrenmelisin.
    ayrıca sağcı hareket faşist olduğu kadar solcu harekette faşizme dönüşür. örnek stalin.
    #4259994 (savas tipton, 21.11.2008 13:41 ~ 13:46)
  11. ve müzik çalarda şarkı başlar , hilminin güzel sesinden

suya düşen bir karanfilse yüreğin
    bırak kendini ırmağın türküsüne gülüm
    vursun seni o taştan bu taşa
    o çağlayandan bu çağlayana

-off nigar off ne hallere düşürdün beni o taştan bu taşa vurdun beni
    -oğlum yapma böyle
    -nigara içelim mi abi
    #4260937 (kesekagidi, 21.11.2008 17:26 ~ 17:27)
  12. ''bu ikide bir dağlar dağlar diyo, uludağ'ı palandöken'i falan mı kastediyor acaba?''
    #4260957 (cemilflower, 21.11.2008 17:29)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

grup yorum dinleyen ulkucunun aklindan gecenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. grup yorum dinleyen ulkucunun aklindan gecenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu grup yorum dinleyen ulkucunun aklindan gecenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about grup yorum dinleyen ulkucunun aklindan gecenler. Copyrights of the articles are belong to their authors.