grup merdiven 

kapat
  1. akdeniz akşamları adlı şarkıyı türkiye'nin başına bela olarak musallat ettiği müzik grubu.iyi gidiyorlardı,ancak mali sebeplerden dolayı sapıtıp,moda tabirle,önce "piyasa" oldular,sonra da yok oldular anlaşılan.
    #26807 (akademik®, 19.01.2006 16:30)
  2. bilsen ne hallerdeyim
    göz göre göre göze geldik gözbebeğim
    sensiz günlerde gecelerde sanki seninleyim
    ara beni ara yar
    ara sıra ara yaaar
    ara sıra arasan
    beni biraz oyalar..şeklinde devam eden tekerleme gibi görünse de melodisi akılda kalıcı olan bir şarkıları vardı..
    #26855 (cikarinbeniburdan, 19.01.2006 16:54 ~ 16:55)
  3. cıtı pıtı durur, hanım hanımcıktır
    çiçeği burnunda diye güzel şrkıları vardı. yokoldular sonra.
    #156939 (aysel_gürel, 08.04.2006 09:38)
  4. çevremde akdeniz akşamlarını ilk ibrahim tatlıses'ten duyan insanlara aslında şarkının başka bir gruba ait olduğunu çok da güzel olduğunu bir türlü anlatamadığım güzel müzik yapan bir gruptu. bazen radyoda falan çıkar lise yıllarıma dönerim sıcak, samimi idi şarkıları. severdik kendilerini..
    #156996 (yoko ono, 08.04.2006 10:43)
  5. çiçeği burnunda ve insan için isimli 2 albümleri bulunan gruptur. akdeniz aksamlari, cicegi burnunda, hasretler ayrilikla baslar ve ara beni ara yar gibi * şarkıları da seslendirmişlerdir.
    #1979126 (simurg, 21.07.2007 15:31)
  6. serhan kelleözü nün kurduğu ve solistliğini yaptığı, 90 lı yıllardaki pop müzik hengamesinde, kendisine naif bir yer bulabilen ve birçok hit e imza atmış grup.
    #1980073 (tekyoldevrim, 21.07.2007 18:29)
  7. 3 albüm yapan ve 2000'de yapılan ama sevgi usumez albümünden sonra dağılan grup. olacak o kadar, ismi lazim degil iken bu programın müziğini yapmışlardı. ismi lazım değil dostlar, lafımız anlayana...
    #3293022 (Cemali, 19.04.2008 23:15)

© 2008 - uludağ sözlük

grup merdiven başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. grup merdiven ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu grup merdiven nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mersin » akil bulanikligi » fy pool day » eksi oy butonu kaldirilsin kampanyasi » necati dogru » asiri laiklik » hancock » ev makarnasi » sen cok iyi bir insansin ama » kendilerini populer ve guzel sanan liseli kizlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci