grup mecaz 

kapat
  1. ege üniversitesi konservatuvarı mezunları ve öğretim görevlilerinden kurulu halk müziği grubu.

http://www.mecaz.net/
    #1433134 (stalker, 20.03.2007 16:41)
  2. (bkz: can yarim)
    #2450000 (kuvass, 09.10.2007 23:41)

© 2008 - uludağ sözlük

grup mecaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. grup mecaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu grup mecaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» guzel entrylerin sozluk bosken akla gelmesi » top spin 3 » sokakta eli sikinde dolasmak » fotospor un transfer haberleri » metro kacirmak » takva » square dance » geleneksel kaldirim tasi degistirme festivali » fyodor mihailovic dostoyevski » haldun taner oyku odulu » orhan pamuk tarzi demec verme rehberi » sozlukte tanisip evlenmek » sozluk bana kaka link bul lan allahsiz » turkiye bankamatik memurlari konfederasyonu » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kolektif futbol anlayisi » the river » yavuz sultan selim » 100 yil sonra bugun » egitim » cisin geri kacmasi » panamax » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » tecavuzcusune asik olmak » kurulacak sirkete isim onerileri » 11 dis ticaret haftasi » konusmama hakkina sahipsin » leb i derya » kerem altiparmak » top spin