grup cig 

1. sekiz öküz, camdan sakız akıyor, alişan, aybüke.. gibi güzel parçaları olan, doğu ile batı sentezini çok güzel kullanan ve bassçıları sağlam olan gruptur...
    #380224 (organizma, 28.06.2006 00:08)
  2. turk halk muzigini jazz ya da blues öğeleri ile birleştirerek ayrı bir tad yakalayan grup.
    (bkz: mustafa özarslan)
    (bkz: oğuz aksaç)

albümleri
    (bkz: çığ türküleri)
    (bkz: yayla çiçeği)
    (bkz: nida)
    (bkz: mevsim)
    #711550 (ee caylar kimden, 08.10.2006 19:36 ~ 19:40)
  3. ne yazık ki artık grup çığ yok, rakip barlarda türkü söylüyorlar hatta, yazık..
    işte enjoy the capitalizm budur.
    sabahlara kadar durmaksızın ağlasak azdır.
    #2232521 (suvari, 31.08.2007 00:03)
  4. halk müziğine yeni ve güzel bir soluk getirmiş olan gruptur. sesleri ve olaya hakimiyetleri mükemmeldir. artık olmamaları üzücü.
    #2232561 (kumralada, 31.08.2007 00:09)
  5. grubun dağılması çok üzücüdür fakat gerçektende çok kaliteli türkü yorumlarına sahip bir gruptu, bu bir gerçek. ki hala oguz aksac ve mustafa ozarslan dendiği zaman bi durmak gerekir. ikiside kendine has türkü yorumlarıyla türkü sevenlerin gönüllerinde taht kurmuştur.
    #3024446 (ogzi, 18.02.2008 16:11)

© 2008 - uludağ sözlük

grup cig başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. grup cig ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu grup cig nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» windows xp service pack 3 » iltekin ilkokulu » vanzant » kimyager » artik ben aska inanmiyorum » chicken and chips » sezen aksu » sabah kakasi » turkiye sozluk » yigit yarsiz olur mu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci