grubun en sevdigim sarkisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir sanatci ya da grubun akla ilk gelen sarkisi
  2. dinlemedigi grubun konserine giden tip
  3. ps oynayan grubun cikardigi sesler
  4. sevilen grubun butun albumlerini indirmek
  5. turbanli bir grubun komunist kiza saldirisi
  6. azmis zenci bir grubun icine dusen nazi
  7. konserde grubun icinizden gecen sarkiyi calmasi
  8. bir grubun metal muzik yaptigini isminden anlamak
  9. sadece bir sarkisini dinleyerek grubun fani olmak
  10. ey sevdigim

© 2008 - uludağ sözlük

grubun en sevdigim sarkisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. grubun en sevdigim sarkisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu grubun en sevdigim sarkisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» christian troy » anayasa madde 66 » avrupa nin en iyi takimi fenerbahce » sony » hamdi beye tesekkur ediyorum ama yokum » sol » karakol yeri degil zihniyet degismeli » spam sozluk yazarlari » turhan bozkurt » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » hazreti ebubekir » gaziantepspor » sevisirken dinlenecek sarkilar » nerede bu devlet nerede pijamalarim » coming back to life » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahceye saldirmanin dayanilmaz hafifligi » tirsinti » yarim yarim yarilmak » asker isini yapamasin ceremesini akp ceksin » yagmur atacan » ergenekon neo con iliskisi » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » yusuf simsek » muhlis bey » daglar onurumuzdur » moan » haserat » nintendo dsi » sacriter » afrikaner