group 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hs group
  2. group by
  3. group of eight
  4. wpp group
  5. kc group
  6. group four
  7. citi group
  8. volkswagen group
  9. independent group
  10. bin ladin group

© 2008 - uludağ sözlük

group başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. group ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu group nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» necrofili » vakit » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » kurtlerin dunyaya kazandirdiklari » jalapeno ve nacho klasigi » kizina sevgilinle aran nasil diye soran baba » areds » supurgesiz cadi » tuvalete bagciklari baglamadan girmek » masumiyet muzesi » butun eski sevgilileri imha etmek » salo o le 120 giornate di sodoma » istanbul a donmek » seviselim mi lan » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » what is your problem 2 » eros » dogu turkistan islam cumhuriyeti » dig lazarus dig » sozluk yazarlarinin cok kolay galeyana gelmesi » emo dovmek » feridun duzagac » kimiz » roberto mancini » klasik muzik esliginde klasik iktisat calismak » ideal penis boyu » pkk hakkari den elini cek » moravia » ryo sagazaki » borsa dusunce uzulen yurdum insani