group policy 

kapat
  1. server 2000 ve sonrası *işletim sistemlerinde clientlere bi takım yasaklamalar getirmeye yarayan program.
    #974937 (armyy, 10.12.2006 01:39)
  2. bir makine ya da kullanıcıya uygulanacak kurallar bütününe group policy denir. yani bir şirketteki muhasabe elemanlarının denetim masasına girememesini ancak teknik servisteki elemanların her haltı yiyebilmesini sağlayabilir, hangi bilgisayarların hangi haklara, hangi kullanıcıların hangi haklara sahip olacağını belirleyebilirsiniz. ya makinelere uygularsınız ya kullanıcılara, ya da her ikisine. diyelim ki şirketin muhasebe bölümündeki makinelerde denetim masasına girilemezken, başka bir bölümde girilebilir ya da aynı bilgisayara bir sistem yöneticisi girdiğinde her işlemi yapabilirken başka bir kullanıcının program kurmasının engelleyebilirsiniz.

(bkz: group policy object)
    #1467019 (kisinin degeri aradigi seydir, 29.03.2007 13:31)
  3. şirket içindeki herkese pc yolu ile gider yapılacak alandır.
    #1467026 (LocK, 29.03.2007 13:33)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

group policy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. group policy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu group policy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about group policy. Copyrights of the articles are belong to their authors.