gron 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gr
  2. gr8
  3. graaf folikulu
  4. graag gedaan
  5. graal
  6. grab
  7. grabau
  8. graben
  9. gracchus babeuf
  10. grace

© 2008 - uludağ sözlük

gron başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gron ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gron nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elfmsd » her tur seks yapilir » zall kimdir » konya » jack krauser » samsung i900 omnia » ask acisi ceken erkek » ben hep seni yazdim » tek odali hayat » medar i iftihar » acliktan aglamak » bako » 7 mayis 2006 besiktas galatasaray maci » please please me » tanri nin olmadigi yer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir » the famous soas rebetiko band » command and conquer saga » nilay dorsa » yavuz sultan selim agliyor » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » selcuk bal » balm » pare pare » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » net sicarsin » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » iu sozluk » ibrahim tatlises » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin