green park 

kapat
  1. Londra'nin tam ortasinda westminster, picadilly ve buckingham sarayi arasinda bulunan ve icinde hic cicek olmayan park. Parkin cevresindeki kucucuk sekilsiz daireler milyon poundun uzerinde alici bulur (kolay degil, kraliceye komsu oluyorsun). buyuk 5 yildizli oteller de yine bu bolgededir.
    #2070390 (totiman, 04.08.2007 21:10 ~ 15.01.2008 09:10)

© 2008 - uludağ sözlük

green park başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. green park ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu green park nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karin » enderun sevgiler » iki penisli dogmus bebek » nefesim nefesine » sigara birakanlara tavsiyeler » kuresellesirken top olmak » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » cakma pilotmont » boliviano » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » bekaret onemsizdir diyen kiz » annelerle girilen komik diyaloglar » full metal jacket » salma hayek » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » radyo uludag » murad kucuk » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » al sana bir gobek ver bana bir bebek » seovi » gulhan sen » guillermo ochoa » ask onarir » zehir » mutluluk » jan devrim » ilk deniz ucaklari » agizdan kan gelmesi » ucak » asyut petroleum