grayderle avrupa birligine girmek 

kapat
  1. avrupa birliğinin zırt pırt engel çıkarmasıyla deliye dönen türk evladının siz almazsanız ben girerim deyip avrupa birliğine dahil tüm ülkelere grayderle girmesidir.
    **
    #3551913 (xargn, 18.06.2008 00:01)
  2. (bkz: prezervatifle ab ye girmek)
    #3551922 (kronik kuzu, 18.06.2008 00:02)
  3. (bkz: mancınıkla ab ye girmek) *
    #3664502 (imperium guard, 14.07.2008 20:08)

© 2008 - uludağ sözlük

grayderle avrupa birligine girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. grayderle avrupa birligine girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu grayderle avrupa birligine girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pazar 89 » varliga dayali menkul kiymet » merit sahmaran otel » texas katliami » gokce firat » hadi deli oglan hadi belime dolan » tayyipe basbakan degil pazarlamaci gozuyle bakmak » orhan gazi » deniz erdogan » rana senol » bagerbof » arkas holding » johann heinrich pestalozzi » where is the target » sokakta eli sikinde dolasmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wall e » telaffuzda turgay seren ekolu » bildiginandaval » the river » kingo disco » sol frame sol frame olali boyle zulum gormedi » any colour you like » draconian » devrim » yaran msn diyaloglari » nietzsche » itus » gstv org » 1000000000000000 » pkk siteleri duruken vatan sitesinin kapatilmasi