gravisky 

kapat
  1. üçüncü nesil yazar.
    (dabaddah, 23.09.2006 14:26)
  2. entryleri ile dikkatimi çeken üçüncü nesil yazar. hoşgelmiş, sefa gelmiş.
    (fowler, 23.09.2006 21:42)
  3. galatasaraylı yazar.
    (yasakani, 17.06.2007 23:39)
  4. az çakal olmayan yazar.
    (bkz: ben dün bunu gördüm)
    ilkokul arkadaşı.
    abi, kardeş.
    (igor, 08.10.2007 22:24)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bizzat » varejao » sins of omission » betty puf puf » cok guzel hareketler bunlar » converse e conserve diyen zihniyet » ruya » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » limon cicegi kolonyasi » avrupa dan onde oldugumuz alanlar » mine buyuka » belgariath » tucimania » 1887 » tuz koktu » acitasyon » ogretmene dayilanan ogrenci » extreme progressive metal » pelikan silgi » trt » cennetteki hurilerin turbanli olma ihtimali » kullerinden dogmak » arthur koestler » emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk » lerzan mutlu » 1926 » 34 can 42 » ping pong masasi » circle a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa