graben 

kapat
  1. Her iki tarafı faylarla yükselmiş veya çevresine göre çökmüş arazi kitlesi.

Tersi için: (bkz: horst)
    #325251 (grup vitamin, 07.06.2006 15:17 ~ 22.05.2008 14:49)
  2. Çöküntü hendeği.
    #1214587 (gothic evil, 27.01.2007 03:42)
  3. (bkz: tektonik depremler)
    #1881329 (vernon sullivan, 08.07.2007 06:42)
  4. fay boyunca çöken kısım.
    #2692158 (Seytanin Fisildadiklari, 13.12.2007 09:15)

© 2008 - uludağ sözlük

graben başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. graben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu graben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» luciddreaming » aktutun baskininda ergenekon parmagi » meltem taskiran » dun yine sokaktaydim » anadolu rock » hayatta alinabilecek en buyuk zevki almak » marjinal olmak icin gotunu yirtan ateist » ucuncu ulke » son kahve » kareem said » hirka » fenerbahceye saldirmanin dayanilmaz hafifligi » super mario nun cocuklarina isim onerileri » milyoner dede » manisa kebabi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce kadar tas dussun basiniza » yapacak is bulamayinca sozluge saran yazar » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » allahsiz sevgili » if i go away » ridvan dilmen » vantage point » gokhan zan » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » kultursuz dinazor » gay » uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak » operasyonla kalbi aldirmak » necati bilgic in mhk baskani olmasi » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri