gozyaslarinin yagmura karismasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gozyaslarinin bitmesi
  2. gozyaslarinin klavyeye dusmesi
  3. akan gozyaslarinin ziyan olmasi
  4. insanlarin gozyaslarinin tadinin ayni olmasi
  5. yagmura yuruyorum
  6. yagmura tahammul etmek
  7. yagmura semsiyesiz yakalanmak
  8. yagmura hasret kalmak
  9. piknikte yagmura yakalanmak
  10. fon cektirip yagmura yakalanmak

© 2008 - uludağ sözlük

gozyaslarinin yagmura karismasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gozyaslarinin yagmura karismasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozyaslarinin yagmura karismasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» moldovya » tayyip bey urkek bir kedi gibiydi » apocalypse please » kollama » umursanmamak » erzurum » sarhos » korkan kiz » juninho nun galatasaray a gelmeme sebebi » napoleon bonaparte » turk aile yapisi » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » deniz feneri dernegi » bir kendini begenmislik olarak din » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » zts dubnica » anama sovmus patron » sevil aki » jelena jankovic » kablosuz internet caiz degildir » gumushane » elektronik diskoteknostronik » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » benim niye yok » tom bombadil » yolcudur abbas baglasan durmaz » issiz adada birakilan korsana verilen tek kursun » arnavutkoy » dinde mantik aramamak