gozunun capagini yedigimin arkadaslari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gozunun capagini yiyeyim
  2. gozunun yesiline
  3. sil gozunun yalnizliklarini
  4. gozunun yagini yiyeyim
  5. kalp gozunun kor olmasi
  6. gozunun yasina bakmamak
  7. gozunun ustunde kasi var
  8. askin gozunun kor olmasi
  9. gozunun yasina bakmadan
  10. basinin gozunun sadakasi

© 2008 - uludağ sözlük

gozunun capagini yedigimin arkadaslari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gozunun capagini yedigimin arkadaslari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozunun capagini yedigimin arkadaslari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» besiktas » yaprak sarmasi » sekte » sevgilinin komunist olmasi » tayyip oglunu askere gonder » casuslugun temel kurallari » iett otobusune yer halisiyla binen denyo » fenerbahce nin asya sampiyonlar liginde oynamasi » kankaya asik olmak » inanmak istenilen yalanlar » danger high voltage » davay » fifa 09 » piramid lgbtt diyarbakir olusumu » orospu cocuklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » objebi » yaran yanlis okumalar » gecen gun yine sevisiyorum » ikile kocum » daniel gonzalez guiza » selam ederim » active worlds » meteksan » mevlut erdinc » ahmet buhan » kvk » tsk nin ulkeyi kaosa suruklemesi » toru topu 6 mac yaptik kac puan toplayabilirdik ki » birinci batarya » aksamdan kalan mesgale butonu