gozunu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ac gozunu
  2. gozunu kan burumek
  3. akvaryum gozunu
  4. gozunu seveyim
  5. gozunu cizdiren kiz
  6. gozunu boyamak
  7. yum gozunu ac agzini
  8. gozunu cikarmak
  9. gozunu karartmak
  10. ac agzini yum gozunu

© 2008 - uludağ sözlük

gozunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gozunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanrinin hayalgucu » pile » siyah rengin gunes isinlarini sogurmasi » tarihteki unutulmaz ayarlar » malatya » oldum de uyandim » herkes bir hava » saipsiz » basak parlak » karin » ttnet » haydan gelen huya gider » deniz fidel che » hulya avsar in tayyip aski » son mermiyi kendine sik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » insan » ana baba baci abi kardes gibi zall » cit » jelena jankovic » bir populer kultur magdurunun ruyalari » osuruklu sirin » sozlukte kufur edememek » sevil aki » gullibly » berber salonundaki yanci grup » ozel okul » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » oylesine insan olmak