gozun portlemesi 

kapat
  1. gözün aşırı yorgunluğa dayalı, içine girdiği ağrı verici durum.
    #3707803 (notrinova, 23.07.2008 15:31)
  2. üzerinden traktör tekerleği geçmiş kurbağanın* gözlerinin aldığı durumdur.
    #3707818 (kozalak, 23.07.2008 15:33)
  3. guatr hastalarındaki eksalftolmusun ta kendisidir.
    #3707819 (kurklu, 23.07.2008 15:33)
  4. basedow graves olarak da bilinen halk arasında zehirli guatr denen hastalığın belirtilerinden biridir. (bkz: sedat bucak)
    #3707852 (aysengruda, 23.07.2008 15:37)

© 2008 - uludağ sözlük

gozun portlemesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gozun portlemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozun portlemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ac gozlu turk esnafi » ortalama bir babanin surekli yakali tisort giymesi » seni sevdigim yalandi » romiz mektubu » ben hic deniz gormemistim » kadinlarin kadinliklarini hissettikleri anlar » oglum harbiden hatun seni fena kesti lan » eksi sozluk » vitesi bosa almadan once hizlanmak » duvara asilmasi gereken sozler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games