gozun islevi gormek degil gozyasi dokmektir 

kapat
  1. (bkz: aglama degmez hayat bu göz yaslarına) *
    #2745231 (Seytanin Fisildadiklari, 25.12.2007 18:21)
  2. daha net görmek için arada bir temizlemek gerekir.*.
    #2745332 (flyo, 25.12.2007 18:37)
  3. buram buram pesimizm kokan cümledir.
    #2745341 (filozofil, 25.12.2007 18:38)
  4. efendim çok karamsar bir cümledir. gözler ne güzellikler görür de farkında değilsindir, iyi bak iyi. her şeye rağman güzeldir hayat, yaşamana bak. bak üç kere bak kullandım, demek ki hayata dolu dolu bakman lazımmış. * *
    #2745426 (goodboy, 25.12.2007 18:53)

© 2008 - uludağ sözlük

gozun islevi gormek degil gozyasi dokmektir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gozun islevi gormek degil gozyasi dokmektir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozun islevi gormek degil gozyasi dokmektir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cennetten bir tapuya ruhunu satmak » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » rahimagzi » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » tum acilarin sorumlusunun tanri olmasi » zemzem cok elzem » zall kimdir » uludag sozluk » islam da icki yasak mi sorunsali » turk silahli kuvvetleri » kars » incek » piyasalarin moralini duzeltmek » 12 gun tuvalete cikmamak » as i am » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beyaz kale » aglamaktan yaslanmak » dogan gorunumlu sahin » iphone 3g » hayata dair ic burkan detaylar » bu siteye erisim engellenmistir » haykocepkin biz » magusa » diyaliz » vicdan » hakkari » gece vardiyasina kalan seovi turu » zall bize de ayfon alsana » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » hadise acikgoz