gozun ciksin 

kapat
  1. gozun kor olsun anlamına gelen genellikle goz ile yapılan ama karsısındakine rahatsızlık veren eylemlerden sonra eylemi yapan sahsa atfedilen kotu niyet sozu.
    (bkz: sevgilisi yanındayken baska kızlara bakan erkek)
    #797246 (ms.viking, 31.10.2006 23:41 ~ 23:43)

© 2008 - uludağ sözlük

gozun ciksin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gozun ciksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozun ciksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ne mutlu turk um diyene » volkan sen » sozluge icini dokmek » milan baros un hazimsizlik yapmasi » paris metrosu » gelecegi hakkinda yanilgiya dusulen insanlar » allah im neden sevgilim yok diyen sevgiye ac insan » uludagsozluk » agnostic » buyuyunce ne olacaksin » windows 7 » dave seaman » shutter » yasayan islam » disisleri bakanligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erdal sarizeybek » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » vantage point » sinirgac » kisa boylu bayanlar » ahah » kutumda buyuk var acun bey » shaggy oldu dedikodusu » bos daglari bombalamak » dolunay caddesi » telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba » bayer » bursaspor » 911 » sevgilisini bara goturen erkek