gozun ciksin diycem olmiycak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gozun ciksin
  2. bir gozun topraga bir gozun allah a bakmasi
  3. kor gozun gordugu
  4. gozun hikayesi
  5. gozun portlemesi
  6. gozun kor olmasin
  7. gozun yapisi
  8. gozun kanlanmasi
  9. gozun aydin
  10. gozun doysun

© 2008 - uludağ sözlük

gozun ciksin diycem olmiycak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gozun ciksin diycem olmiycak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozun ciksin diycem olmiycak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basliklari alt alta okumak » senin bildiklerin benim unuttuklarima yetmez » super market » okul tuvaletinde sigara icmek » burun killarinin biyikla birlesmesi » yaran fikralar » jorge miguel de oliveira ribeiro » carsi grubunun isim degisikligi yapmasi » baby » allah in yedeginin olmamasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci