gozumun yasini sildim ben 

kapat
  1. zardanadam'ın tamambocegi albümündeki bir şarkısı.
    #2118492 (shinobi, 12.08.2007 16:04)
  2. güzel bir zardanadam parçası. sözleri;

gözümün yaşını sildim ben, koşamam kimsenin peşinden
    varsın olmasın bu aşklar, çektiklerim yeter bana.

deli gibi dönemem ben, yanıldım söylemem
    sorunları çözemedim, sonra gittin ben de bittim

şimdi artık yalnız başıma, kaldım ama dönmem sana,
    yok olanları getir bana

öldün sen benim için öldün, sen öldün benim için öldün
    arkamı dönüp şimdi sana, bakmam bile yalvarsan da.
    edit: bu entry de kötülencek bir şeyler bulan arkadaşlara burdan selam ederim. *
    #3147673 (uretim cini, 16.03.2008 12:59 ~ 20:31)
  3. (bkz: eski defterleri silmedim ben,yırttım attım !!)
    #3148456 (kamyon, 16.03.2008 15:52)
  4. sarısınların bok oldugunu anladıgından sonra yeniden dogan insanı anlatır.
    #3148504 (Gizli Ozne, 16.03.2008 16:01)

© 2008 - uludağ sözlük

gozumun yasini sildim ben başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gozumun yasini sildim ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozumun yasini sildim ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir kufur olarak kurt » farid farjad » ilhan eraslan » woman » start » el ziki ile gerdege girmek » ilk entrylerin okunmamasi » darbe sabahinda sozluk » download programlarindaki fake nickli sarkilar » normal bir cumleyi politize etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games