gozum kesmiyor 

kapat
  1. orhan gencebay şarkısı.
    Sessizim nekadar üzsende beni
    Ağzımı açmaya gözüm kesmiyor
    Vurduğun zincirden çözsende beni
    Bırakıp kaçmaya gözüm kesmiyor

Ne olur git deme kabimi kırda
    Meleyen gonlümü kaptırma kurta
    Sıratı geçecek imanım varda
    Aşkımdan geçmeye gözüm kesmiyor

Ne çıkar sararıp solsada yüzüm,
    Gönlümde baharsın gelse gözün
    Çekilmez olsa da sitemin lazım
    Başka yar seçmeye gözüm kesmiyor
    #926226 (darkness nights, 29.11.2006 16:27)

© 2008 - uludağ sözlük

gozum kesmiyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gozum kesmiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozum kesmiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atese vermek » brokar » askerlige elverisli degildir » basel ii » dort » iliskilerde hep terk edilen taraf olmak » ben jack in kakasiyim » hasan heybetli » vega » ettore messina a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci