gozu doymamak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tek eti puf ile doymamak
  2. doymamak
  3. oynamaya doymamak
  4. ayara doymamak
  5. ekmek yemeden doymamak
  6. bi gozu bu yana oteki gozu o yana bakan futbolcu
  7. rte nin gozu
  8. gozu pek
  9. gozu ac
  10. golem gozu

© 2008 - uludağ sözlük

gozu doymamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gozu doymamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozu doymamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zeka » divisio » tarihin sonu » ali yildirim » tiberian sun » ekstrovert » faroe adalari » ayse aziz » no country for old men » mustafa kemal ataturk » bekledikce guzellesen seyler » izmir sevgisi » bana yapilmasin kardesim » ocaktan sigara yakmak » kolada gecesi yaratiklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sarki isimlerinden mesaj yazmak » i m so lonesome i could cry » sabahtan aksama kadar sevismek sevismek sevismek » milan osterc » somnambulizm » 1 kasim 2008 ateist yazarlar genel kurultayi » galatasaray store » geometri » annebenpenguenoldum » shamanic tea » seninki kac santim » demostrasyon » grimas » kucukluk sanrilari » 314