goztepe birinci ligde 

kapat
  1. gecenin flaş haberidir. umarım bu haber de bir balon gibi sönmez. g.antep bş. bld.spor ile anlaşılmış.
    #3402489 (osasuna, 15.05.2008 23:46)

© 2008 - uludağ sözlük

goztepe birinci ligde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. goztepe birinci ligde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu goztepe birinci ligde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sappho » the secret » in vain » sol framein irzina gecmek » ibanez grg 170 dx » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » seviselim mi lan » otokrin etki » tottenham hotspur » obtundasyon » dam ustune cul seren eski sevgili » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » futbol zevki » dogu turkistan islam cumhuriyeti » puerperal psikozu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayse ozyilmazel » 12 ekim » we are but falling leaves » bir turk olarak kurtlere soruyorum » barla » salo o le 120 giornate di sodoma » oy verme kriterleri » kurtlerden nefret etmek » yesil isik » bakir kazan » ailelerin cocuklarina kasten siyasi isim vermesi » munchausen sendromu » sozlugu felsefecilerin basmasi » zekeriyabeyaz » sozluk yazarlarinin sifrelerinin hikayesi