gozlerin duser aklima 

1. bir sukru erbas şiiri.

Üşüyüp yorgun düştükçe yüreğim
    Kendime görünmez sıkıntılar büyütürüm.
    Ne senin o dilsiz uzaklığın
    Ne benim bu rezil gerçeğim
    Bir çift kanat kesilir gövdem
    Çıkar gelirim; esmerliğine senin
    Günışığı giyinmiş o sıcacık tenine.
    Akşam yüzüme yüzüm sulara
    Bir korku gölgesi gibi vurdukça
    Düşerine sığınırım senin, aydınlık
    Anılarına..
    Gözlerin düşer aklıma, kirpiklerin
    Saçların, avuçlarıma
    Alırım, tel tel sarınır
    Isınır avunurum...

ahmet kaya yaşasaydı şarkı yapsaydı dediğim şiir.
    #2127765 (kendime donmeye artik cok gec, 13.08.2007 23:19)
  2. gözlerin düşer aklıma
    ah o çocuk gözlerin
    tam kalbime saklanır bıçak gibi sözlerin.

sen beni öldürüyorsun.
    sen bunu bilmiyorsun ... diye;devam eden nazan oncel in en güzel şarkılarından biridir ayrıca.
    #2127835 (internettin, 13.08.2007 23:27)

© 2008 - uludağ sözlük

gozlerin duser aklima başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gozlerin duser aklima ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozlerin duser aklima nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bankasya dit card cihazi kullanan dugun davulcusu » john mayer » mal kelimesi yerine kullanilabilecek kelimeler » havali kornaya godfather theme yuklemek » banal seks » 21 yuzyilda hala metal muzik dinleyen insan » radikal » ilya ilin » iyipekimadem » powerball a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games