gozlerin ah o mavi gozlerin uleyn 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gozlerin var ya
  2. ah o gozlerin
  3. gozlerin
  4. ilahi gozlerin
  5. gozlerin de gittiler
  6. hep kuzeydi gozlerin
  7. gozlerin bir silah
  8. ilah gozlerin
  9. senin o gozlerin var ya
  10. gozlerin yalnizliklari

© 2008 - uludağ sözlük

gozlerin ah o mavi gozlerin uleyn başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gozlerin ah o mavi gozlerin uleyn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozlerin ah o mavi gozlerin uleyn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» usuyen kutup ayisi » dungeon siege » ohsss » arabada sevisilebilecek sote mekanlar » rus kizlarinin uludag sozluk te yazar olmasi » bestrafe mich » turkce » erkeksen oku » kufredilen hocanin arkadasin akrabasi cikmasi » dertlerin kadini oldum » francois zoko » heredot1923 » kronik kuzu » sokak kedileri » 50 karakter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tahsin sarac » aziz baskanin alin bunu demesi » yorum farki » 3 eski sevgili getirene bir yeni sevgili bedava » alismamis gotte don durmazmis » fadil vokri » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » alma besiktas in ahini cikar aheste aheste » altinci nesil yazar » koc burcu kadini » suleyman demirel » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » uludag sozlukteki esmerler » aykan ilkan vs burak gurpinar » bobross