gozlerim kimi gorduler 

kapat
  1. odalarda oturdum
    odaları kapladım
    sokaklara çıktım
    sokakları doldurdum
    görünen her şey ben oldum
    ve her şey beni gören göz oldu
    ve ben görünmez oldum

asaf halet celebi
    #3805803 (mulayim, 12.08.2008 02:11)

© 2008 - uludağ sözlük

gozlerim kimi gorduler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gozlerim kimi gorduler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozlerim kimi gorduler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genocide » herry » damda darth vader ile dovusen eski sevgili » bu cocuk okumas » alpaslan dikmen » gammazlik » universite sonrasi ilk is deneyimi » edu dracena » kurtlar vadisi pusu » vw beetle da nazi marsi dinlemek » elmali » sacriter » hipermnezi » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » bc slavia prague » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » cigulinin de aslinda icimizden biri oldugu gercegi » ucuzlere verilebilecek isimler » teoberk10 » dinde mantik aramamak » cahillikler kitabi » gerontofili » grip olunca sesin piskopatca cikmasi » norvec » eski sevgili » osman kibar » brick top » arama motoru » asansor kullanmayi bilmeyen insan » czech national basketball league