gozleri portlek simayli 

1. şaşırmış anlamında bir ifade biçimine sahip olan messenger ifadesidir.
    #2252683 (gwaihiri, 03.09.2007 04:48)

© 2008 - uludağ sözlük

gozleri portlek simayli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gozleri portlek simayli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozleri portlek simayli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kazaninca sevincten takla atan formula pilotu » zar kullanmadan kadinla kizi ayirmak » rus kizlarinin uludag sozluk te yazar olmasi » kayserispor yenilgisinin sorumlusu hakemdir » bir derdim var yasanmisliklari » yarim yarim yarilmak » milan baros un hazimsizlik yapmasi » bes bin liranin da sozu mu olur » korsan cd saticisiyla diyaloglar » cizlavet » mono » rodezya » maserati » ros asana » asker esi olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kari koca ipek araya giren kopek » zengin insanlarin duyarsiz olusu » nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar » hayal kirikligi » unutulmayan melodiler » elektrikli sandalye mahkumunu o esnada izlemek » paris metrosu » en guvenilir kurum tsk dir geyigi » yazarlarin gammaz olma nedenleri » fatma aliye topuz » yaran baslik yonlendirmeleri » evrensel bir kelime olarak allah » esra ceyhan » dream theater » eksi sozluk