gozdeki 

kapat
  1. özdemir asaf şiiri. şahsımın en sevdiği şiirdir.

Bana senin için,
    O mu, diye sordular.
    O değil, dedim onlara..
    Anladılar.

özdemir asaf'ın diğer şiirleri de okunduğunda anlaşılır efendim. kendisi aşkı; aynı elmanın iki yarısı olma şeklinde tarif eder. yani artık senlik benlik bitmiştir, iki kişi artık tek olmuştur.
    #638736 (paradigma, 16.09.2006 02:33 ~ 23.05.2008 14:14)
  2. içinde gizlediği anlamı çözmek için her okuduğumda uzun uzun düşündüğüm ancak henüz bir sonuca ulaşamadığım dörtlük.
    #1652391 (herpes, 17.05.2007 01:15)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gozdeki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gozdeki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gozdeki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gozdeki. Copyrights of the articles are belong to their authors.