goz kirpan smiley isterim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. goz kirpan smiley
  2. goz kirpan ismail
  3. karsilasinca goz kirpan arkadas
  4. sagdaki reklamda goz kirpan bebek
  5. tramplenden atlarken hatunlara goz kirpan kisi
  6. smiley burcu smiley
  7. ben de isterim
  8. memleket isterim
  9. fener i isterim
  10. mujdemi isterim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» galeri milliyet » terrorist » pleasure to kill » kurtulusun yasli nufus sorunsali » beni yak kendini yak ama kediyi yakma » amacindan saptirilmis icadlar » oral seks sonrasi agzina saglik diyen adam » andriy shevchenko » aziz amca game over » ucretli ogretmenlik » sarki » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » zihniyet » kamasutra bir spordur » kablo tv 1 ytl » sozlugu babasinin ciftligi sanan maymunlar » oblivion » uzayli zombi robot istilacilar » die frochliche wissenschaft » aina » eser koker » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » ceng » 16 mayis 2008 sakaryaspor boluspor maci » krematoryumu zabitanin basmasi » no woman no cry » dumbbell » 2030 yilinda cep telefonu ozellikleri » 34 can 42 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa