goz kirpan gulumseme 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. goz kirpan smiley
  2. goz kirpan ismail
  3. karsilasinca goz kirpan arkadas
  4. butun kuluplere goz kirpan futbolcu
  5. sagdaki reklamda goz kirpan bebek
  6. tramplenden atlarken hatunlara goz kirpan kisi
  7. gulumseme
  8. zoraki gulumseme
  9. uzgun gulumseme
  10. mustehzi gulumseme

© 2008 - uludağ sözlük

goz kirpan gulumseme başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. goz kirpan gulumseme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu goz kirpan gulumseme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» evlenecekler ve evini yenileyecekler » sacmalamak istiyorum o halde tercihim ulu sozluk » corporation tax » sadakallahul azim » ergenekon » 1519 » ilk ayakta yatmak » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » kucuklukten akilda kalanlar » direksiyon basinda ereksiyon olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games