gould 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. stephen jay gould
  2. glenn gould
  3. gordon gould
  4. elliott gould

© 2008 - uludağ sözlük

gould başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gould ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gould nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bayramdan sonra gelen bayramlasma meraklisi akraba » turban takmayan orospular » ibrahim yattara » ataturk icin aglamak » cok konusan kadin » dun yine sokaktaydim » ozel mesajla tepki gostermek » aziz yildirim in parmagiyla alin bunu demesi » eyup » ewentry » her sey cok guzel olacak » babayi da al git » gay » totiman » oruc tutuyor musun sorusuna verilen cevaplar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir sozluk celebritysi olarak guiza » uc kamasutra bir playboy okumak » cassio de souza soares lincoln » kufurbaz bir sevgiliye sahip olmak » uzun boylu bayanlar » helmut carl von moltke » topyekun savas » zeki kayahan coskun » tsk ya camur atmak » ne zaman adam oluruz » hull city » goztepe » everybody hurts » ogretmene sigara ikram etmek » mevlut erdinc