gotzen 

kapat
  1. yeni adı tekzen olan zeytinburnu metro-tramvay istasyonun yanındaki alışveriş merkezi.
    (bkz: adı kalbimizde)
    #1286490 (kolibandı, 10.02.2007 20:40)
  2. zamanında bursa sonmez plaza (daha as merkez değildi) bünyesinde migrosun yanında bulunan süper mekandı. ismi değişince tüm büyüsünü kaybetti bir anda.

(bkz: götzen ölmedi kalbimizde yaşıyor)
    #2054952 (avedis, 02.08.2007 02:43)
  3. (bkz: göt sensin götzen sana gitsin)
    ayrıca (bkz: geberit)
    #2333867 (ELeCTrO, 17.09.2007 22:31)
  4. almancadaki gotze = put / sanem kelimesinin çoğul halidir.
    #2496749 (filozofil, 20.10.2007 23:47)

© 2008 - uludağ sözlük

gotzen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gotzen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gotzen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zenginin mali zugurdun cenesini yorar » sarisinlar coktur bunu bilmeyen yoktur » hayali kurdistan haritasi seklindeki havuz » yaran lokanta isimleri » on balayi » anne bana ogun samast beresi orsene » havludaki sumuk » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » uzun sacli kupeli erkek tipi » t cetveli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games