gotur beni 

kapat
  1. güzel bir mat şarkısı

götür beni
    söndür ateşimi ellerinle, bedeninle
    sırılsıklam karanlık geceye götür beni

işte burda, ışıkların altında
    sen dans ederken izlemek yasak bana
    - ama gözlerimi senden hiç alamıyorum ki
    hatırlarsın sevgiliydik eskiden
    - seni neden bırakmışım hiç anlayamıyorum ki
    yapar mıydın senden bir şey istesem

götür beni
    söndür ateşimi ellerinle
    bedeninle
    eskisi gibi
    götür beni
    söndür beni dudaklarınla, soluğunla
    çırılçıplak nefes nefese götür beni

bir dokunsan erir buzdan ellerin
    hatırlarsın sen de ateş gibidir tenim
    - başkaları sana unutturamamıştır belki
    sarhoş değilim senden saklamam zaten
    - kadehimde boğulmak üzereyim kimi kandırıyorum ki
    haydi gel al ruhumu bedenimden

götür beni
    söndür ateşimi ellerinle
    bedeninle
    eskisi gibi
    götür beni
    söndür beni dudaklarınla, soluğunla
    çırılçıplak nefes nefese götür beni
    #1811369 (chanson de roland, 23.06.2007 18:07)
  2. bir erkeğin bir kadından duymak isteyebileceği söz öbeği. (bkz: götür beni yiğidim)*
    #1811390 (wers, 23.06.2007 18:12)
  3. Sıkılmış bünyenin isyanı. *
    #1811395 (Carmadon, 23.06.2007 18:14 ~ 18:16)

© 2008 - uludağ sözlük

gotur beni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gotur beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gotur beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» allah belani versin pkk » kimbo » ewentry » onurkul » domaldinho nun aziz baskanim bunu al demesi » degnek » enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » zoraki tanim » izmir » sozlukle ilgisiz istekler » devil s trap » jigga » kus uzumu midye dolmayi bozar mi sorunsali » cep telefonunun ucus seyir sistemine zarar vermesi » bodrum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ramora » e entertainment » asker karisi olmak » there will be blood » ne me quitte pas » birisine 40 defa seovi dersen seovi olur » ntv muhabiri » son kahve » sevgiliye hitap bicimleri » world of gypsy music » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » hp » zeki kayahan coskun » youtube