gotune samdan sokulmus mozambik gorili 

kapat
  1. yıllar evvel kemik'ten sayko usta'nın verdiği yemek * tariflerinde karşımıza çıkan yemek malzemesi.
    #2927648 (superman abi, 31.01.2008 21:07)

© 2008 - uludağ sözlük

gotune samdan sokulmus mozambik gorili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gotune samdan sokulmus mozambik gorili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gotune samdan sokulmus mozambik gorili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arsivci » agony » ntvmsnbc com » askim coraplarin da islandi mi » evlilik » gerontofili » rod stewart dinleyen seriatci » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » basin yayin ve enformasyon genel mudurlugu » kaydirock com » bu sevda bitmez » beat » echinoidea » katya » klang cagrisim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the diving bell and the butterfly » hipofaji » isletme » ozgu namal » engin ceber » grief » damda tum kufurleri sirasiyla sayan eski sevgili » mutizm » yurdum insani diyen yurdum insani » cingirakli top » resmi ideolojinin yetistirdigi insan tipi » ask tenceredir » wyler » 1 » yasamsal tespitler