gotunden entry uyduran adam 

kapat
  1. dünün yazar namzeti, bugünün sözlük neferi.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3601272 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 30.06.2008 17:47)
  2. yeni yazar sanırım. hoş gelmiş. g.tümüzden entry uydurmuyoruz.. yazar kendisi allam* ya!
    #3601285 (lolita lempicka, 30.06.2008 17:51)
  3. (bkz: kaynak götüm)
    yazarımıza hoş geldin diyoruz.
    #3601292 (ncldlbz, 30.06.2008 17:52)
  4. merak etme herkes oyle yapıyor demek ıstedigim yazardır. hosgelmıstır.
    #3601513 (Xasimus, 30.06.2008 18:44)
  5. bir kaynak olarak (bkz: göt).
    #3601542 (biko, 30.06.2008 18:50)
  6. öncelikle hoşgelmiş, safalar getirmiş olan yazar arkadaştır.aramıza yeni katılan bu arkadaşın yazdığı entrylerin %86.7 sini götünden uydurduğu tespit edilmiştir.

kaynak: kıçım
    #3601558 (ayyash maghanda, 30.06.2008 18:53)
  7. olası bir zirvede isim kartını götüne yapıştırması muhtemel olan yazar.

(bkz: am got tasak bunlar guzel seyler)
    #3601569 (nickimicinotuzharfgerekiyormus, 30.06.2008 18:55)

© 2008 - uludağ sözlük

gotunden entry uyduran adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gotunden entry uyduran adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gotunden entry uyduran adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 125 » ruzgarli havanin verdigi gecici karizma » enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » zonguldak » seni seviyorum demekten korkmak » bebek okan » sozlugu kizlarin yonetmesi » milan baros un gay oldugu iddiasi » seoviyi yazar nicki sanmak » sabah » terorle mucadelede zaaf var » bekaret onemsizdir diyen kiz » bilek corap » kopush fm » hassas terazi nin intikami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saclarini sampuanla yikayan gorgusuz insan » lastik » sinirgac » toplumumuzun ibnelere yaklasimi » leader of the dawn » ros asana » bilgin gokberk » sol framede acilan futbol basliklarinin baymasi » dis fircalamanin aslinda zararli oldugu gercegi » maldeynegi » kurtlerin hizla cogalip istila etme cabasi » besiktas » insanlarin hep ayni seyi soylemesi » esra ceyhan » facebook