gotun kalkip eifel kulesini gecmesi 

kapat
  1. bir kıza fazla iltifat yaptığında görebileceğin bir durum

(bkz: fransızları bunalıma sokacak olaylar)

edit : üzerine alınan kızlar oldu sanırım. eski kız arkadaşımdan bahsetmiştim.
    #423534 (cagataykaan, 14.07.2006 00:44 ~ 10:46)
  2. fransizlarin gotlerinin hepsinin eifel kulesini bir hayli gectigi icin takmiyacaklari olay

(bkz: narsist bir toplum olarak fransizlar)
    #423539 (scurtel, 14.07.2006 00:45)
  3. kendilerini herkesten ustun zanneden fransizlari got edecek olaydir.

(bkz: onun gotu nasil benimkinden yuksekte olabilir)*
    #423558 (shyer, 14.07.2006 00:50)
  4. ı ıh..
    (bkz: eiffel kulesi)
    (bkz: eyfel kulesi)
    #423563 (berhudarolyavrım, 14.07.2006 00:53)
  5. (bkz: tüm kalkanları indirin)
    #423568 (pencaplı yesil panter, 14.07.2006 00:53)

© 2008 - uludağ sözlük

gotun kalkip eifel kulesini gecmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gotun kalkip eifel kulesini gecmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gotun kalkip eifel kulesini gecmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entry takip » harry potter ve saz arkadaslari » ermenistan » sozlukteki varoslar » yukselis » uludag sozluk felsefi siyasi yazarlari » redciyiz biz » dis fircasina sabun surmek » 4 hanif » eline vermek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games