gotoh 

kapat
  1. sağlam * gitar parçaları yapan markadır. gitar yaptıracak olursanız büyük tavsiye sebebidir.
    #3700659 (metallic violet, 22.07.2008 03:24)

© 2008 - uludağ sözlük

gotoh başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gotoh ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gotoh nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» helmut carl von moltke » lig tv yorumculari » active worlds » senden cocugum olsun istiyorum » esref saati » sevgilinin inatci olmasi » susuz anadolu ogretmen lisesi » afrob » wicker park » yay burcu kadini » little girl in bloom » coming back to life » daniel shays s rebellion » fenerbahce nin adami milli yapmasi » sevgiliyi kaybetmekten korkmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sohbetimiz bol olsun msn zirvesi » thunder ekmegi » istanbul universitesi sbf » harley davidson botlar » platform moon » fenerbahce hakkinda yazip karma dusurmek » akilli fisler » bir olcu birimi olarak bir milyon » meet me in montauk » suleyman demirel » oskanyan a tayyip erdogan ayari » bir ajanin bilmesi gereken temel prensipler » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » ros asana » sozlukte pazartesi sabahi