gothic 2 

kapat
  1. orta çağlarda züğürt ama gururlu bir delikanlıyken, ortalığı yıkıp prensesleri kötü ejderhalardan kurtarıp yağız ingiliz şovalyesine dönüşebileceğiniz bir oyun.

sağlam ingilizce gerektirsede o kadar güzel grafiklere rağmen bilgisayardan fazla bir şey beklemiyor. "128mb ekran kartın, 256mb ram'in olsun bana yeter abi" der gibi bir hali var.

oyun o kadar gerçekçi ki; eğer yanlış kararlar verirseniz daha oyunun başında soyguncular tarafından öldürülebilirsiniz ya da yanlış meslek tercihleriyle demirci olup çıkabilirsiniz.

kontrollerine alıştıktan sonra bırakması zor...
    #1722204 (amoresperros, 03.06.2007 23:32)
  2. tarz olarak, morrowind'i andırdığı söylenebilir. Temel olarak iki oyunda da vereceğiniz kararlar hatta öldüreceğiniz karakterler oyunun geleceğini etkiliyor.
    #1722510 (insaneti, 04.06.2007 00:24)
  3. halefi*nin çıldırtan bugları ve inanılmaz derecede sorunlu oyun motorundan sonra kendisini tekrar kurdurtan nevi şahsına münhasır crpg.
    #1965511 (infernal, 19.07.2007 11:05)
  4. bu oyunda bir takım orclar vardı, beceriksizliğimden midir nedir, 60 ok atışıyla anca öldürüyordum..
    (bkz: garip cümleler) *
    #1965520 (tak tak rock rock, 19.07.2007 11:08)

© 2008 - uludağ sözlük

gothic 2 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gothic 2 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gothic 2 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» allah i insanmis gibi dusunmek » yerdeki kola kutusunu metrelerce itekleyen kisi » dusunmeden konusan salak » ataol behramoglu » bryant park » sengul hablemitoglu » televizyonun alt yazisinda ciddi es aramak » bobo 3 guiza eder » izlanda balikcisi » yunanistan da duzenlenen oral seks yarismasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci