got olup kramponunu baglar gibi yapan futbolcu 

kapat
  1. kaçırdığı mutlak bir gol sonrası veyahut yaptığı artistik bir hareketi becerememesi sonucunda göt olup "ulan bari rezilliğimi millete çaktırmayayım" diyerek kramponuna eğilip bağcıklarını bağlar gibi yapan futbolcudur.

uğraşmayın, benden kaçamazsınız olum.. en kıl olduğum en klişe savuşturma hareketidir bu. sen tüm takımın ümidiyken sırf tribündeki kızlara hava olsun diye röveşataya kalk ondan sonra topa vuramayıp armut gibi yere çakıl, bir de ayağa kalkıp bağcıklarınla uğraş. pehhh.. yemezler.

bu adamların bir de halı saha versiyonu mevcuttur.. pas atarsın, yüzde yüzlük gol pozisyonu yakalamıştır ama artiz adamımız topa şekil yaparak vurmaya çalışmış ve topu dağlara taşlara yollamıştır.. hay kafana tüküriyim. e şimdi ben seni nedeyim olum? he? bir de ondan sonra utanmadan yüzünü ekşitip ayakkabısına davranır. o da olmadı çoraplarını çekiştirerek "ya hacı çorap rahatsız etti ayağımı yoksa 90'a çaktıydım valla" mesajı verir. ama biz inanmayız orası ayrı. topa adam gibi vursana olum. niye polim yapmaya çalışıyorsun?
    (domaine hasret yumusak g, 08.05.2008 20:09)
  2. aslında suç benim değil kramponlarımın demeye çalışan manyak herif.
    (rs ne la, 08.05.2008 20:13)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kars in tarihi eserleri » z yerine zo diyen insan » cicim lokantasi » kuskus » z yerine s yazmak » benim zarim esnek » karasineklerin ellerini ovusturmalari » yaran msn diyaloglari » ediz hun » can » yeni celtek direnisi » ismail turut » palu nun tarihi eserleri » olum » kral tv 2008 video muzik odulleri » metin culhaoglu » efendi » haydarpasa garinda » star tv » mevsimsel alerji » futbol maclari iki topla oynansin » cehennem insan haklarina aykiri » fernando jose torres sanz » limon sozluk » gir kanima » barcelona nin mehmet topuz la ilgilenmesi » ilhan irem » mmilitia » igdir in tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa